Zgodba o fehtarjenju za sponzorska sredstva

Tako je, da se v naši državi da voditi motorističen klub le s finančnimi sredstvi. Poskusili smo zgolj z dobro voljo in nekaj malega blefiranja, pa nas niso jemali resno. In ko se pojavlja nuja, da organiziramo letno srečanje, kjer se dostojno predstavljamo Sloveniji in svetu, nam je pošajna, da so finance še kako potrebne. Spoznali smo v teh letih, da bendi sploh ne špilajo samo za žur in roknroll filing. Da je treba galone in hektolitre alkoholne razvade plačati in da  je treba financirat tudi lastnike lepega cirkovškega placa, da se bo tam dogajalo.

Naslednja misel, ki je spet spomnila na denar so bile lepe humanistične pobude, da bi naredili nekaj za osveščenost bajkerjev in ljudi v našem kraju. Kakšen lep večer s predavanjem ali dvema, potopisom in skromno zabavo za obiskovalce na koncu. Ali pa da bi nekatere naše člane poslali na konference o prometni varnosti in kulturi… Ideje so padale, skupni imenovalec pa je bil DENAR. Z malo začetnico a velikim tiskom.

Ker je večina članov finančno nesigurnih in ker tiste rezerve, ki so ble, itak gredo za posodabljanje in servisiranje mašin, smo sklenili, da se pridružimo neskončnemu številu ostalih raznoraznih klubov po Sloveniji in poskusimo najti ljudi, ki premorejo kaj pod palcem. Ljudi, skratka, ki dajo nekaj na cestno kulturo. Ljudi, ki jim srce pleše od veselja, ko zagledajo spodoben motor. Ljudi, ki jim ni vseeno. Še sreča, da je Slovenija na avtocesti za Evropo in paradigmo liberarnega kapitalizma. Kajti to pomeni, da so podjetja in posamezniki prisiljeni v predstavljanje svojega dela in imena. Da oglaševanje cveti nam ni treba posebej poudarjati. Se vidi. Na vsakem plakatu in vsakih 15 minut televizijskega programa. Tako našim sponzorjem zraven blagodejne družbe ponujamo tudi oglaševanje po naši meri. Kar pomeni možnost vsakršne predstavitve na naših prireditvah ter konstantno in nenehno oglaševanje na naši spletni strani. Ako so njihovi proizvodi ali usluge dobri, pa se lahko nadejajo tudi našega verbalnega priporočila še nepoučenim.

Če sledite linkom spodaj, lahko preverite nivo internetnega oglaševanja naših sponzorjev ali pa si ogledate našo klasično prošnjo za sponzorstvo. Upamo, da bo v vas prebudila potencialnega motorista, ki bo z nasmehom in lahke roke nakazal kaj sredstev na naš tekoči račun. Brez skrbi, denar bo šel za plemenite stvari in potrudili se bomo za vas po najboljših močeh.  Tistim pa, ki bi kaj dali, pa nimajo, sporočamo, da jih razumemo  in razumevajoče solidariziramo z njimi.